Milloin hierojalle ja hoitoihin?

  • Hartiat ja niska jumissa, issiaskivut, päänsärky/migreeni, kummalliset kiputilat, fibromyalgia, jännetuppi- ja luupiikkivaivat
  • Hieronta asiakkaan tarpeen mukaan
  • Säännöllinen käynti on aina edullisinta hyvälle kehonhuollolle
  • Mieluimmin ennen suurta jumitusta jo hierontaan

Asiakkaitani ovat kaikki, vauvasta vaariin. Hoidot tehdään aina asiakkaan tarpeen mukaan, myös koti- ja yrityskäynnit.
Räätälöidyt lahjakortit ilahduttavat varmasti saajaansa!

Tutustu alta erilaisiin hierontoihin ja hoitoihin. Kysy tarvittassa lisätietoja.

TERVETULOA RENTOUTUMAAN!LYMFAHIERONTA

Tukee elimistön immuunipuolustusjärjestelmää, on kevyt pumppaava hieronta, mikä edistää aineenvaihduntaa, tukee kuonanpoistumista.
Käytetään korkean verenpaineen tukihoitoon, laihduttamisen tukemiseen, stressin hallintaan ja unettomuuteen. Leikkausten jälkeisiin turvotuksiin ja kiinnikkeiden ennaltaehkäisemiseksi. Erilaiset kiputilat ja reumaattiset vaivat saavat myös apua lymfaterapiasta. Yhteistyössä: ESSOTE ja KELA.

VANHA KANSANHIERONTA

Se on napakan tehokasta hierontaa, mikä edistää verenkiertoa ja lihasten rentoutumista, samalla kun jumitukset ja kiputilat helpottavat.  Samalla tarvittaessa tehostan hierontaani stretsingvenytyksellä ja kitkaan perustuvalla poikittaishieronnalla,  mikä saa lihakset pehmenemään  ja kivun häviämään. Tarvittaessa samalla käytän usein hoitavaa Laseria.
Yhdistelen hoidossani tarpeen mukaan laserin lisäksi  liikehoitoa ja lihasjumeja rentouttavia hauteita. Lopuksi näytän kotivenyttelyohjeet.

VYÖHYKETERAPIA jaloille

Jalkojen paineluhieronta tukee vastustuskykyä ja hoitaa elimistöä joko paikallisesti tai kokonaisvaltaisesti. Se rentouttaa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa. Käytetään unettomuuteen, erilaisiin kiputiloihin ja stressiin.
Vyöhyketerapiasta on apua myös mm. poskiontelo-, tuki- ja liikuntaelimistön vaivoihin. Hoidot rentouttavat ja univaikeuksiin saa näin aikaan hyvän yöunen.

LASERHOITO

Turvallinen lääkinnällinen laserhoito on kivuton ja nopea hoitomuoto mm. jännetuppivaivoihin, issiakseen, migreeniin ja urheiluvammoihin sekä skolioosikipuihin. Laser hoitaa tehokkaasti kudoksien vaurioita syvemmältä, myös iho-ongelmia! Spinaalistenoosikipuihin ja migreeniin hyvä apu ja muihin ahtauma- ja kipuvaivoihin. Laserhoidon annan mielellään hieronnan yhteydessä.

TURVEHOITO

Luupiikki- ja kihtikipuihin, laihduttamisen tukemiseen sekä hiuspohjaongelmiin ja akneen sekä muihin iho-ongelmiin. Turvekylpy auttaa myös tehokkaasti poistamaan kuonakyhmyjä.

YRTTIHAUDEHOIDOT

Maitohappo-, luupiikki- ja muut kummalliset lihaskivut.

KORVAKYNTTILÄHOIDOT

Poskiontelovaivoihin, korvavahaongelmiin, tinnitukseen (tehdään yhdessä hieronnan kanssa).